Program

Program

Make a personalized schedule, use "I'll go"
20.02.2015 – First Day
  Section A (300 people) Section B (250 people)
09:00
Registration, morning tea/coffee 
10:00
Openning ceremony 
10:30
11:10
Aleksey Pimenov
FINAM
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Systems thinking in solving problems. No street magic
Regular Talk (40 min)
Tatyana Belova
Банк Москвы
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
"Dark side" of the contract. Look from the customer
Regular Talk (40 min)
11:25
12:05
Olga Pavlova
«Собака Павлова»
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
How Much the Boss’s Idea’s Worth, or the Investment Approach for Managers
Regular Talk (40 min)
Aleksey Troshin
B2B-Center.ru
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Visible acceleration of product development
Regular Talk (40 min)
12:20
13:00
Evgeniy Kazyak
Stone Labs
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Remote workers, offices and outsourcing
Regular Talk (40 min)
Igor Bespalchuk
CUSTIS
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
The goal and responsibility in human activity systems
Regular Talk (40 min)
13:00
Lunch 
14:00
14:40
Sergey Arkhipenkov
R-Style
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Seven things that are useful to know about programmers
Lightning Talk (20 min)
Nataliya Zhelnova
Центральный Аппарат ПАО "Сбербанк"
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Outsorsing Projects Estimation
Lightning Talk (20 min)
Aleksandr Orlov
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Manager Tools: tracking people mood, condition and motivation
Workshop (1h 30 min)
14:55
15:35
Askhat Urazbaev
ScrumTrek
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Measuring software development effectiveness
Regular Talk (40 min)
15:50
16:30
Anton Semenchenko
ISSoft / CoherentSolutions
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Kanban - as a way of “doing Homework” organization at primary and high school
Regular Talk (40 min)
Dmitriy Bashakin
Luxoft
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Sociometry and referentometry - the key tools for a manager of distributed team
Regular Talk (40 min)
16:30
Coffee break 
17:00
17:40
Vladimir Derunov
ARTEZIO
Saratov, Russia
Talk language:
Level of audience:
IT Project Manager: practical strategery for beginners
Workshop (1h 30 min)
Damir Tenishev
Return on Intelligence
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Kindle learning
Regular Talk (40 min)
Materials:
17:55
18:35
Aleksey Petrov
Mail.ru Group
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Release Scheduling based on testing
Regular Talk (40 min)
21.02.2015 – Second Day
  Section A (300 people) Section B (250 people)
10:00
Registration, morning tea/coffee 
10:30
11:10
Artem Lomakin
B2B-Center
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Risks and opportunities of the fast-growing development team
Regular Talk (40 min)
Yuriy Daybov
ЗАО «Автономные системы»
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Real Time Risk Management
Regular Talk (40 min)
11:25
12:05
Maksim Tsepkov
CUSTIS
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Sharing responsibilities in the custom development
Regular Talk (40 min)
Maks Boguslavskiy
Banki.ru
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Identification and management of latent and obvious conflicts
Lightning Talk (20 min)
Elena Ovchinnikova
НИУ ВШЭ
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
The psychology of software development team management
Lightning Talk (20 min)
12:20
13:00
Karina Dozornova
Take IT
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Survival School, or how can we avoid collapse
Regular Talk (40 min)
Anton Naumovich
DPI Solutions / LogicNow
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Developing your own agile methodology for management of large projects
Workshop (40 min)
13:00
Lunch 
14:00
14:40
Maksim Dorofeev
mnogosdelal.ru
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Getting things done techniques
Regular Talk (40 min)
Dmitro Snisar
It-boost
Kharkov, Ukraine
Talk language:
Level of audience:
Crime and Punishment. How to punish programmers
Regular Talk (40 min)
14:55
15:35
Valentina Krupaderova
СКАУТ-Академия
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Product customization: the devil is not so black
Regular Talk (40 min)
Materials:
Vladimir Chegodaev
ICL Services
Kazan, Russia
Talk language:
Level of audience:
Who is the modern Project Manager
Lightning Talk (20 min)
Materials:
Aleksey Mariza
Yota
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Method of converting a handful of uninteresting tasks into a successful project
Lightning Talk (20 min)
15:35
Coffee break 
16:05
16:45
Dmitriy Bezuglyy
ООО "Системный Подход"
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Getting result in System-Of-System environment
Regular Talk (40 min)
Maksim Dorofeev
mnogosdelal.ru
Moscow, Russia
Dmitriy Lazarev
Институт фасилитации
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Project Retrospectives: looking back to move forward.
Workshop (1h 30 min)
17:00
17:40
Svetlana Gonchar
Независимый эксперт
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
How to solve a problem, when people rack their brains for a long time over it
Regular Talk (40 min)
17:40
Rewarding speakers and participants, raffle prizes 
Legend
Tools and metrics Psychology, communications
Outsourcing, freelancing, etc. Career growth and development
Other topic
Found a mistake?